Děti se během programu ponoří do lahodného světa gastronomie. Odhalí tajemství kuchařských tradic českých zemí a zjistí, jak se v průběhu času vyvíjela. Zamyslí nad tím, jak moderní výzvy jako udržitelnost, etika a marketing ovlivňují to, co máme na talíři dnes. Budou zkoumat předměty každodenního života, které se používají v kuchyni, a naučí se spoléhat nejen na své smysly. Program jim také ukáže, jak moc kultura a společnost formují naše chutě a stravovací návyky.
Objednáte-li si program na pondělí, vezměte prosím na vědomí, že muzeum je zavřené a expozice nepřístupné. Pedagogický doprovod má v pondělí vstup zdarma.
Program je realizován za finanční podpory Ročního vzdělávacího plánu Ministerstva zemědělství 2024.
V případě dotazů prosím pište na email lektor@nzm.cz, případně volejte +420 770 155 512.
KAPACITA PROGRAMU JE V TUTO CHVÍLI NAPLNĚNA. DĚKUJEME ZA ZÁJEM.