Termín konání: 20.04.2024 | 11:30–16:00
  • Lektoři: členové Staré gardy AKC ČR
  • Cena: 100 Kč/osoba
  • Kapacita: 12 osob
  • Doba trvání: cca 60 minut
Budeme připravovat:
  • Bylinková polévka s kopřivovými nočky a sedmikráskami
  • Kuřecí krokety s mátou a tymiánem, celerové purré s medvědím česnekem
  • Filé z tresky, šťovíková omáčka, rozmarýnové brambory
  • Císařské kostky s kandovaným ovocem a kurkumou přelité vinným šodó s mátou peprnou
Na Bylinkovém vaření zbývá posledních pár volných míst. Vstupenky můžete zakoupit v den konání akce na pokladně ve vestibulu. 
Jak se přihlásit?

Kurz vaření, workshop i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz/workshop nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Termín konání akce

20.04.2024 | 11:30–16:00


1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu


Fotoalbum

Bylinkové vaření 2023
Bylinkové vaření 2023
Bylinkové vaření 2023
Bylinkové vaření 2023
Bylinkové vaření 2023
Bylinkové vaření 2023
Bylinkové vaření 2023

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.