Pracovní listy Koloběh na talíři


Po staletí se během roku neměnilo jen počasí, ale také jídelníček. Věčný koloběh přírody, prací a svátků dal vzniknout řadě kulinárních i jiných tradic. Prozkoumej původ těch dodnes běžných, objev ty dnes už zapomenuté! Pracovní listy jsou určeny především pro žáky 2. stupně ZŠ a studenty SŠ.

Pracovní listy vznikly v rámci projektu Gastronomie tradiční i netradiční, program je realizován za finanční podpory Ročního vzdělávacího plánu Ministerstva zemědělství 2024.


Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.