Bylinky a koření nejen pro gastronomii

Bylinky jako dochucovadla, léčiva i přírodní pesticidy

Ing. Roman Pavela, Ph.D., VÚRV, v. v. i., Praha-Ruzyně

Jak je koření prospěšné pro naše zdraví – recepty do kuchyně i do zahrádek. Jak si vyrobit přírodní repelenty proti klíšťatům a komárům a které bylinky by neměly chybět v našem jídelníčku.

Desatero správného bylinkáře

Ing. Kateřina Smékalová, Ph.D., VÚRV, v. v. i., Olomouc

Co je dobré vědět o pěstování a sklizni léčivek. Tipy pro dobrou úrodu i správné zpracování.

 

Přednášky probíhají v Objevovně (2. patro budovy Národního zemědělského muzea v Praze, Kostelní 44, Praha 7).

Vstup zdarma, registrací si rezervujete místo k sezení.

> všechny přednášky cyklu Pěstujme a jezme zdravě

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.