Lektorka Helena Fléglová vás naučí nejen několik krásných a výborných receptů, ale také se dozvíte, jak poznat kvalitní čokoládu, na co se hodí který druh apod.

 

Budete připravovat: 

  • Pralinky z bílé čokolády s malinovou náplní
  • Čokoládové odpalované těsto (čokoládové éclairs)
  • Čokoládové tartaletky se slaným karamelem
  • Hrudky z karamelizovaných mandlí v mléčné čokoládě

Cena: 1890 Kč

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.