V průběhu degustace se seznámíte s historií a výrobou medoviny, která je naším regionálním bohatstvím, a ochutnáte šest druhů medovin. Dozvíme se detaily o ochutnávaných vzorcích medoviny, které se výrazně liší už ve způsobu výroby, ale také použitými druhy medu, případně dalšími ingrediencemi. 

Do degustace budou zařazeny medoviny pocházející od výrobců z Česka, případně Slovenska.

Degustací vás provede Jiří Pouček, majitel Medovinárny – Muzea medoviny. Medovinárna se zaměřuje výhradně na medoviny vyráběné tradičním způsobem, tj. bez doslazování cukrem, bez aromat, barviv nebo přidaného alkoholu.

Další druhy medoviny budete moct ochutnat nebo zakoupit ve stánku Medovinárny na dvoře muzea.

Degustaci vede: Jiří Pouček, majitel Medovinárny – Muzea medoviny

Kdy: 14:00 / 15:30

Délka: 60 minut

Cena: 150 Kč

Kapacita: 20 osob

Pro koho: dospělí

Jak se přihlásit?

Degustaci medoviny můžete zakoupit na pokladně muzea v den konání akce.

1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.