Termín konání: 05.10.2024 | 11:00–15:00
Jak bude workshop probíhat?

Probereme s dětmi zásady správného stravování a také správného zacházení s potravinami, protože i to je pro kvalitu jídla důležité. Povíme si, odkud potraviny jsou, čím prospívají našemu zdraví nebo jak je skladovat. Lektorka Pavlína Matysová je nutriční terapeutka a práci s dětmi se věnuje řadu let.  Pod jejím vedením si děti samy připraví banánové lívance ze špaldové mouky slazené medem a současně si vysvětlí, jak správně k vaření přistupovat.

  • Doba trvání 45 minut
  • Vhodné pro děti od 5 let
  • Maximální kapacita 12 dětí
WORKSHOP JE OBSAZEN.
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Termín konání akce

05.10.2024 | 11:00–15:00


1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu


Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.