Termín konání: 20.06.2024 | 17:00–21:00

Zamažme si ruce od těsta a vyrobme si vlastní ravioli, gnocchi nebo focacciu! Vysvětlíme si, jak na nadýchané noky, pravé italské risotto nebo jaký je rozdíl mezi sušenou a čerstvou pastou. Naučíme se kombinovat různé náplně a omáčky a odhalíme, jak pracovat se šafránem. A dozvíme se třeba, co je to sofrito a mantecatura. Zkrátka, strávíme spolu krásný tvůrčí večer s atmosférou Apeninského poloostrova!

 

Kurz povede skvělý Adam Novotný, zakladatel vegan cateringu Hostina.

 

Kurz je veden v českém jazyce / The course is conducted in Czech language.

 

Přihláška na Itálie – kurz rostlinného vařeníKurz pořádáme ve spolupráci s Chutnej

Termín konání akce

20.06.2024 | 17:00–21:00


Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.