Lektor: David Wisniowski – člen a gastronomický poradce Gastro týmu Bidfood ČR a člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
Cena: 990 Kč
Workshop začíná v 11:00 a ve 14:00 a trvá zhruba 2 hodiny.
Budeme připravovat:
- Paštika ze zajíce v páře, marmeláda z rakytníku s rukolou
- Paštika s telecími játry, hruškové chutney
- Paštika se sardelemi, citrónovo-jablečná pěna
- Paštika s husou a petrželkou
Paštiky vyrobené během workshopu si odnesete s sebou domů.
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem workshopu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo workshop zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.