Lektor: David Wisniowski  člen a gastronomický poradce Gastro týmu Bidfood ČR a člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Cena: 990 Kč

 

Workshop začíná v 11:00 a ve 14:00 a trvá zhruba 2 hodiny. 

Budeme připravovat:
  • Paštika ze zajíce v páře, marmeláda z rakytníku s rukolou 
  • Paštika s telecími játry, hruškové chutney 
  • Paštika se sardelemi, citrónovo-jablečná pěna
  • Paštika s husou a petrželkou 

Paštiky vyrobené během workshopu si odnesete s sebou domů. 

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem workshopu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo workshop zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.