Makronky jsou vysoká cukrářská škola a bez zvládnutí skvělé cukrářské techniky se vám prostě nepovedou. Pokud nebudete znát několik fíglů, makronky nebudou mít tvar, budou duté, nebudou vláčné a zároveň křupavé...

Lektorka Helena Fléglová vám poradí a vyzkoušíte si, jak se pečou skvělé makronky.

Budeme péct makronky čokoládové, arašídové, pistáciové, malinové a borůvkové.

 

Lektorka: Helena Fléglová

Cena kurzu: 1490 Kč

 

Jak se přihlásit?

Kurz je plný, ale máte-li o účast na kurzu zájem, zkuste se obrátit na kurzyvareni@nzm.cz a nechte se zapsat jako náhradník. Držíme palce.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.