Termín konání: 15.10.2024 | 17:00–21:00

Lektorka: Pavlína Váňová

Pavlínu provází sladké už od dětství díky její mamince a babičce. Sama se o cukrařinu začala více zajímat během studia na hotelové škole a jako cukrářský samouk pokračovala i při studiu na vysoké škole. Její vytrvalost a vášeň k cukrářskému řemeslu jí pomohla získat práci ve 4* hotelu v Rakousku i v Čechách. Další dovednosti z moderní cukrařiny získala Pavlína s pomocí Heleny Fléglové v její Akademii a díky práci v kavárně Káva Poděbrady, kde působí dodnes. Pavlína pracuje zároveň i jako učitelka na hotelové škole a věnuje se výrobě na zakázku pod značkou Dortit.

Cena kurzu: 2 900 Kč

Naučíte se:

Metody:

  • italský a švýcarský meringue

Náplně:

  • mangová
  • čokoládovo-malinová
  • pistáciová
  • lískový ořech
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Termín konání akce

15.10.2024 | 17:00–21:00


1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

On-line rezervace


Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.