Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2500 Kč

Naučíte se:
  • vícezrnné housky nebo chleba
  • brioškové sladké těsto zadělávané majonézou (babka, koláče, loupáčky)
  • kynuté knedlíky ovocné

 

Kurz je plně obsazen.

 

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.

26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.