• Kurz je celodenní a vede jej zkušený domovarník. 

• Kde to bude možné, sami si postup a nástroje vyzkoušíte. 

• Z kurzu si odnese rozvařené pivo, které si doma doděláte. 

• Vaříme v malé skupině. Bude dost prostoru na vaše dotazy. 

• Pokud vám nevyhovuje termín kurzu, můžete si jej týden před kurzem bezplatně změnit. 

• Kurz probíhá v moderním gastrostudiu Národního zemědělského muzea v Praze. 

 Přihláška na kurz a více informací

26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.