Lektor: Vláďa Sojka
„Mám rád práci s potravinami, přispívám na nejobsáhlejší český blog o fermentaci potravin Zkvašeno, vyrábím mapu Pečem pecen, fotím houby...“
Cena: 1900 Kč
Obsah kurzu:
1) Teoretická část
2) Praktická část
- Kysaná směs zeleniny ve slaném láku
- Miniaturní Gim-jang, neboli komunitní nakládání kimčchi
- Kombucha skrz naskrz
- Rajská omáčka
Z kurzu si účastník odnáší 3 skleničky: se zeleninou, s kombuchou a s kimčchi, skripta a pokud bude chtít, tak sušený chlebový kvásek a/nebo jogurt.
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.