Lektor: Vladislav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Vede cukrářské kurzy v IPPA, Laboratorio a Savoia Castle. Od roku 2016 je členem juniorského Národního týmu. V roce 2015 získal ocenění od Senátu ČR - Mladý řemeslník a v roce 2018 Česká ručička a Nejlepší cukrář junior. Ve volném čase se věnuje experimentování a vymýšlení receptů.

Cena kurzu: 2200 Kč

Budeme péct:
  • Pekanové brownies z hořké čokolády 54,5%
  • Čokoládové brownies se sýrem philadelphia neboli CHEESECAKE-BROWNIES
  • Nekonečně čokoládové sušenky z 70% čokolády a fleur de sel
  • Čokoládové macarons
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.