Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
- Hovězí svíčková s tymiánem a černým pepřem
- Vepřová krkovice s česnekem a bylinkami
- Kachní prsa v sójové omáčce se zázvorem
- Kuřecí stehna v jogurtu s indickým curry a koriandrem
- Kuřecí prsa s rozmarýnem a citrónem
- Losos po asijsku
- Rajčata, cuketa, lilek, pečené brambory v alobalu
- 5 různých marinád
- Studené omáčky: BBQ, teriyaki, tatarská, paprikový kečup, kečup z červené řepy, zakysaná smetana s černým pepřem a pečeným česnekem
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.