Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2400 Kč
Radek David vás naučí:
- Jaká masa, ryby, drůbež, zelenina se hodí na grilování?
Hovězí pupek, vepřová krkovice, kachní prsa, kuřecí stehna, losos, rajčata, cuketa
- Marinády
5 různých marinád
- Studené omáčky
BBQ, teriyaki, tatarská, hořčičná
- Zeleninové salsy
Papriková s červenou cibulí, houbová s estragonem, okurková s koprem
Kurz je plně obsazen. Volná místa jsou na tematicky podobném kurzu Saláty.
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.