Lektor:

Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena:

1890 Kč

Vařili jsme:
  • Marinovaný chřest, pošírované vejce a bazalkové pesto
  • Chřestová polévka s krutony a lososovým kaviárem
  • Pečený hovězí pupek, smažený chřest a bernská omáčka
  • Chřestové rizoto s pečeným lososem
  • Chřest s opraženou strouhankou, holandskou a choron omáčkou

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.