Lektor: Tomáš Levý – šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michelinskou hvězdou.

Cena kurzu: 1890 Kč

Budeme vařit:

Šneci s jablky a slaninou
Račí salát s řapíkatým celerem
Telecí hřbet s okurkovou omáčkou a krupicovým nokem
Candát s máslovou omáčkou, bramborové ragú a dušené ředkvičky

Kurz objednávejte na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

 

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.