Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 1890 Kč

Budeme vařit:
  • Marinovaná zelenina, saláty a jedlé květy, dresink z malinového octa a medu, opečené kousky lososa
  • Studená tomatová polévka zahuštěná bílým chlebem, grilovaná kreveta "black tiger"
  • Grilovaná hovězí picanha, špenátový couscous
  • Pěna z hořké čokolády, zmrzlina z borůvek, pečené listové těsto
 
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.