Připravit omáčku tak, aby měla ideální konzistenci, chuť a krásnou barvu, není jen tak. Ale když máte dobré vedení, není problém dostat se na kobylku studeným a ani teplým omáčkám.
Jan Horký, kapitán Národního týmu AKC ČR vám ukáže, jak udělat holandskou omáčku nebo jak připravit tradiční jihočeskou kulajdu. 

Lektor: Jan Horký

Cena: 1490 Kč

 

Budeme vařit:

Holandská omáčka a její alternativy
Koprová omáčka z espumy s grilovaným candátem
Černá omáčka s povidly a ořechy s dančím steakem
Tradiční kulajda se zastřeným vejcem
Tradiční cibulačka

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.