Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018
Cena: 1890 Kč
Budeme vařit:
- Tatarák z telecího s lanýžovým olejem, opečené toasty a zakysaná smetana
- Losos v šafránové bešamelové omáčce
- Kachní játra na špeku
- Vyzrálá hovězí roštěná „madeira“ špenátové kapání
- Jáhlová kaše, ostružiny vařené v medu smažené listové těsto
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu