Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2200 Kč
Radek David vás naučí:
- Římské listy s ančovičkovým dresingem, parmezánem a česnekovými krutony
- Tygří krevety s rajčaty, česnekovým konfitem a mizuna salát
- Kuřecí játra, pyré z karamelizovaných jablek a mix zelených salátů s jablkem Granny Smith a citrónovým dresingem
- Pečená řepa, kozí sýr, ořechy, rukola a vinaigrette z octa z červeného vína
- Pečený pupek, mix barevných rajčat, rukola a bazalkovým krém
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.