Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2200 Kč
Budeme vařit:
- Caesar salát s křupavou slaninou, kuřecími prsy a česnekovými krutónky
- Nicoise salát s bramborami, fazolkami, tuňákem v oleji a francouzským dresingem
- Tygří krevety s česnekem a česnekovým máslem, mix zelených salátů
- Pečená řepa, kozí sýr, ořechy, jablka Granny Smith, rukola a citrónový dresing
- Pečený hovězí pupek, mix barevných rajčat, bazalka, rukola a vinaigrette z octa z červeného vína
- Čerstvý tuňák, avokádo, mizuna, pečená paprika, pražený sezam a japonský krém
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.