Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.
Cena: 2200 Kč
Naučíte se:
Steaky:
- Rib eye steak
- Rump steak
- Telecí pečínka
Přílohy:
- Bramborová espuma, pečené celerové hranolky s lanýžovým olejem, křížaly z červené řepy
Omáčky:
- Demi glace, smetanová s estragonem
Tataráky:
- Hovězí s majonézou, kapary, okurkou a chilli
- Hovězí s lanýžovým olejem
- Telecí s bazalkou, parmazánem a rajčaty
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.