Lektor:

Tomáš Levý – šéfkuchař, proslavil Café Fara, stál u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která se pyšní michelinskou hvězdou.

Doba trvání kurzu:

11:00 – 15:00

Cena kurzu:

1 490 Kč

Budeme vařit:

Zauzené husí prso, marmeláda ze šalotky a brusinek

Husí játra s jablky, slaninou a majoránkou

Konfitované husí stehno, pečené zelí, placky z topinamburu

Mrkvánek s rakytníkem

 

více o kurzech vaření

 

1. 1. – 23. 12. Út–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.