Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Stal se členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR, 8 let byl také členem Národního týmu AKC ČR. 13 let provozoval vlastní restaurace a poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. 

Cena: 2 500 Kč 
Naučíte se:
  • zvěřinová paštika s praženými mandlemi
  • zvěřinová polévka s houbami
  • dančí plec na šípkové omáčce se špekovým knedlíkem a šalotkovou marmeládou
  • kančí pečeně pečená na bylinkách s dýňovým pyré a kaštany
  • sněhová palačinka s brusinkami a ořechy
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.