Termín konání: 19.03.2025 | 17:00–20:00

Workshop se skládá ze dvou částí – teoretické a praktické, každá z nich trvá zhruba hodinu. Z workshopu si odnesete základní informace o fermentaci zeleniny, recepty a zeleninu připravenou na kvašení.

Lektorka: Ing. Eliška Kováříková, Ph.D.

Cena: 1 500 Kč

Co vás čeká a co si odnesete:

  • teoretická část
  • ochutnávka
  • fermentace v praxi
  • zeleninu na kvašení

Nádoby / sáčky pro vás budeme mít připravené, ale uvítáme, když si přinesete vlastní sklenici s víčkem nebo uzavíratelný zip sáček.

Jak se přihlásit na workshop?

Workshop můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na workshop Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.

Termín konání akce

19.03.2025 | 17:00–20:00


1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Vstupenky lze zakoupit online:
 


Fotoalbum

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.