Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu AKC ČR, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 2 200 Kč

Budeme připravovat:

  • Prsa z kukuřičných kuřátek připravená „sous vide“ a grilovaná s hořčicovým dresinkem, brokolicový salát
  • Špízy z kachních prsou s omáčkou ze sušených švestek, skořice a badyánu, nudličky ze salátové okurky marinované v citrónu
  • Vepřová panenka pečená na nízkou teplotu, omáčka z hrubozrnné hořčice
  • Hovězí picanha vyzrálá s petrželovo-citrónovým dresinkem
  • Mini brambory pečené v popelu v troubě

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Tento kurz vaření je již plně obsazen. 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.