Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena kurzu: 1 890 Kč

 

Budeme vařit:

Míchaný zelený salát, bramborové rohlíčky, křupavá anglická slanina, pošírované vejce a hořčičný dresing
Kuřecí vývar trochu jinak, líp, chutně a s chutí Asie
Pečená vepřová panenka v sekané, bramborové pyré, rozdušená rajčata s paprikami
Krémová čokoláda s malinami

 

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Jak se přihlásit?

Rezervujte si své místo na adrese kurzyvareni@nzm.cz a platbu hotově nebo kartou můžete provést na pokladně muzea v den konání kurzu. 

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.