Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/18

Cena: 1 890 Kč

 

Budeme vařit:

  • Zauzený pstruh s křenovou espumou
  • Silná rybí polévka se zeleninou a šafránem
  • Tartare ze pstruha s pomerančem a citrusovou zakysanou smetanou
  • Konfitovaný filet candáta v másle s koprovou omáčkou a mini bramborem pečeným v popelu

Své místo na kurzu vaření si můžete rezervovat na emailu kurzyvareni@nzm.cz.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.