Termín konání: 08.03.2025 | 10:00–14:00
Lektor: Radek David

Bývalý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a aktuální kapitán InterGast Culinary Teamu se zúčastnil více než 70 kuchařských soutěží po celém světě.

20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda.

Rok a půl strávil na pozici kreativního šéfkuchaře firmy Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování.

V soukromí je Radek velký milovník cestování, fotografování a asijské kuchyně. Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkových světových šéfkuchařů.

Cena kurzu: 2 200 Kč
Pro koho je kurz určen: dítě od 10 let a 1 dospělý doprovod
Budeme připravovat:
  • Polévka ze zeleného hrášku a medvědího česneku a křupavé krutóny
  • Pečená kuřecí prso plněné bylinkami a sušenými rajčaty, šťouchané brambory a pečená rajčata
  • Plněné listové těsto jablky a ořechy
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu Praha

Termín konání akce

08.03.2025 | 10:00–14:00


26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Vstupenky lze zakoupit online:
 

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.