Termín konání: 25.05.2024 | 10:30–16:00

Přípravu neobvyklého nápoje vám ukáže Jana Vlková, která se specializuje na netradiční využití květin a bylin v kuchyni. Naučí vás i rostliny rozpoznávat a vysvětlí vám principy macerace vůní z květin.


Probíhá v 10:30, 13:00 a 14:30 hodin
Kapacita: 12 osob
Vhodné pro děti i dospělé
Délka: 60 minut
Cena: 60 Kč

NA WORKSHOP JE NEZBYTNÉ SE REZERVOVAT předem on-line nebo na pokladně muzea v den akce. 

Workshop je součástí akce Jedu v medu v Národním zemědělském muzeu v Praze 25. května 2025.

Workshop probíhá ve spolupráci se společností Kytky k jídlu.

 

Termín konání akce

25.05.2024 | 10:30–16:00


1. 1. – 22. 12. Út–Ne 9:00–17:00
23. 12. Po 9:00–17:00
24. 12. – 25. 12.
26. 12. – 29. 12. Čt–Ne 9:00–17:00
30. 12. Po 9:00–17:00
31. 12. Út 9:00–13:00
1. 1.
2. 1. – 5. 1. Čt–Ne 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

On-line rezervace


Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.