Snili jste vždy o tom, že pojedete na Srí Lanku, budete obdivovat krásy její architektury, pláží a slonů? Slony vám sice nepřivezeme, ale za to přivezeme srílanskou gastronomii, a to v podání SRI LANKAN CURRY HOUSE a jejich menu.
Do koutů Francie vás přivedou další stánky. Přijďte a objevte hamburgery "à la Francaise" ve food-trucku Bonjour. Ochutnejte francouzská vína na stánku Kamelie. Můžete se dozvědět, které víno pít k vybraným sýrům. Kamelie vám nabídne i další aromatizované vinné nápoje. Svěží vinné nápoje příjemně nasládlé, s různými ovocnými extrakty a aromaty, které jim dodávají jedinečnou chuť a jemnou vůni. Ochutnejte Piňa coladu, Mojito, lesní jahodu, karamel....
Ná Zámeckém hodování na vás čeká i africká kuchyně. Ta od Mama Africa vás překvapí pestrou škálou chutí a zároveň svou jednoduchostí.
Podrobný program
Sobota 28/07:
11.15 Tomáš Klásek, harmonikář
11.30 Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny
12.00 Tomáš Klásek, harmonikář
12.30 Petr Erin Kováč – losos, filetování, losos s kokosem a citrusy
13.00 Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání
13.30 Petr Erin Kováč – grilovaný tuňák na salátu s citrusovým vinagretem
14.00 Tomáš Klásek, harmonikář
14.30 Petr Erin Kováč – krevety v kokosovém těstíčku
15.00 GROŠÁCI, country-southern rock Praha
15.30 Petr Erin Kováč – tataráček z lososa na opečeném toustu
16.00 GROŠÁCI, country-southern rock Praha
16.15 Petr Erin Kováč – losos, filetování, losos s kokosem a citrusy
16.45 GROŠÁCI, country-southern rock Praha
17.15 Petr Erin Kováč – tataráček s tuňáka s bílou ředkví
17.45 GROŠÁCI, country-southern rock Praha
18.20 Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání
Neděle 29/07 :
10.20 Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny
11.00 FootBag Show
11.30 Petr Erin Kováč – losos, filetování, grilovaný losos s pečenou středomořskou zeleninou
12.00 FootBag Show
13.00 TS Vergillio, DDM Kolín
13.30 Petr Erin Kováč – grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina
14.00 TS Vergillio, DDM Kolín
14.15 Jakub Tichý – koncert
14.30 Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání
15.00 TS Vergillio, DDM Kolín
15.15 Petr Erin Kováč – tataráček z lososa na opečeném toustu
15.45 Jakub Tichý, koncert
16.15 Vaření s Květou – sladké vegetariánské mlsání
16.45 Jakub Tichý, koncert
17.15 Petr Erin Kováč – grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina
17.40 Jakub Tichý, koncert
Vstupné na akci
- 60 Kč pro dospělé, 40 Kč pro studenty a seniory, vstupenky lze zakoupit rovnou na místě. Pořadatelé nabízejí za stejnou cenu lístky i v předprodeji přes vstupenkovou síť TicketStream, návštěvníci, kteří této možnosti využijí, se vyhnou frontám u vstupu na festival.