Workshop se skládá ze dvou částí – teoretické a praktické, každá z nich trvá zhruba hodinu. Z workshopu si odnesete základní informace o fermentaci zeleniny, recepty a zeleninu připravenou na kvašení.
Lektorka: Ing. Eliška Kováříková, Ph.D.
Cena: 1 500 Kč
Co vás čeká a co si odnesete:
- teoretická část
- ochutnávka
- fermentace v praxi
- zeleninu na kvašení
Nádoby / sáčky pro vás budeme mít připravené, ale uvítáme, když si přinesete vlastní sklenici s víčkem nebo uzavíratelný zip sáček.
Jak se přihlásit na workshop?
Workshop můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na workshop Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.