Když vařila prababička – přihláška na workshop na Noci vědců

NZM Praha
Datum vydání: 1. 9. 2022

Přemýšleli jste někdy o tom, co vařily naše prababičky? Odkud pochází tažený štrůdl? Víte, co je to rambulice? Přijďte to zjistit na Noc vědců v Národním zemědělském muzeu! V pátek 30. září od 18 do 20 hodin se stanete svědky jedinečného kulinářského a vědomostního programu.

V našem gastrostudiu uvidíte přípravu několika jídel podle historických receptářů. Podtitul letošní Noci vědců zní „Všemi smysly“ a náš workshop Vás přesvědčí, že v jídle je skutečně všechny užijete. V průběhu večera bude probíhat také vědomostní kvíz, kde si můžete ověřit a rozšířit svoje kulinářské obzory. 

 Aktuálně: Kapacita workshopu (20 osob) je naplněna. Nyní se můžete hlásit jako náhradníci. 

Těšíme se na Vás!



Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.