Když vařila prababička – přihláška na workshop na Noci vědců
Přemýšleli jste někdy o tom, co vařily naše prababičky? Odkud pochází tažený štrůdl? Víte, co je to rambulice? Přijďte to zjistit na Noc vědců v Národním zemědělském muzeu! V pátek 30. září od 18 do 20 hodin se stanete svědky jedinečného kulinářského a vědomostního programu.
V našem gastrostudiu uvidíte přípravu několika jídel podle historických receptářů. Podtitul letošní Noci vědců zní „Všemi smysly“ a náš workshop Vás přesvědčí, že v jídle je skutečně všechny užijete. V průběhu večera bude probíhat také vědomostní kvíz, kde si můžete ověřit a rozšířit svoje kulinářské obzory.
Aktuálně: Kapacita workshopu (20 osob) je naplněna. Nyní se můžete hlásit jako náhradníci.
Těšíme se na Vás!