O pivních stylech - webinář

NZM Praha
Datum vydání: 1. 6. 2020

České pivo je tradiční pojem nejen v Evropě, ale na celém světě. Přijďte si poslechnout s jakými jinými pivními styly se můžete dnes setkat i u nás, jaké jsou základní suroviny pro jeho výrobu, jaké druhy kvasinek se používají, jak se uplatňuje robotizace při jeho výrobě a kontrole a další podrobnosti sladařské a pivovarské technologie. Také se dozvíte, co vše se na Výzkumném ústavu pivovarském a sladařském zkoumá, sleduje a učí, abychom tento tradiční přírodní produkt zachovali pro další generace.

 

 

Pivní styly - kulinární dědictví a robotizace

Termín: 27. 11. 2020 od 18 hod do 18:45

Přednáší: Ing. Martin Slabý - vedoucí technologického oddělení; Ing. Jaromír Fiala, Ph.D. - vedoucí programu vzdělávání a inovací

Registrace: E-mailem na fiala@beerresearch.cz nejpozději do 24. 11. 2020 (uveďte své jméno, případně organizaci, ve které pracujete)

Účast: zdarma

Organizátor: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s.

Více informací o akci Noc vědců 2020 v Národním zemědělském muzeu.




Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.