JAK SE Z BRAMBORY STALA SUPERPOTRAVINA. Proč se vyplatí vyznat se v bramborách. Jak která odrůda chutná a k čemu je vhodná? Dozvíte se i ochutnáte.

Brambory jsou nutričně významná potravina, o čemž svědčí obsah vitamínů, minerálních látek i kvalita bílkovin. Že je lze upravovat na nespočet způsobů je známá věc. S požadavky konzumentů se proměňují i vlastnosti brambor. Poradíme, k čemu jakou odrůdu nejlépe používat. Nenechte si ujít ochutnávku výrobků z brambor různých odrůd.


 

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův brod je přední institucí zabývající se komplexním výzkumem brambor. Ústav se zaměřuje na širokou škálu oblastí, od agrotechniky až po genetiku, a přispívá tak k rozvoji moderního bramborářství.

Zpět na seznam stanovišť


Partneři

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.