Žáci se naučí, jak promýšlet nákupy, plánovat jídelníček a zužitkovat suroviny tak, aby nic nepřišlo nazmar. Pod vedením profesionálního kuchaře a pedagoga Štěpána Braňky si sami připraví jednoduchý a chutný pokrm s využitím základních kuchařských technik.
Program probíhá v našem moderním gastrostudiu a klade důraz na spolupráci, aktivní zapojení všech žáků a praktické dovednosti, které si odnesou i do běžného života.
Doba trvání je 60 minut, maximální kapacita 15 dětí
(program začíná vždy v 9 a 10:30, početnější třídy můžete rozdělit a s druhou polovinou si zatím projít epozici Gastronomie nebo vyplnit pracovní listy)
Cena za skupinu 3 900 Kč
cena je stejná, ať je ve skupině 10 nebo 15 dětí
Co s sebou? Zástěru na vaření a případně i svačinovou krabičku.
Kontakt v případě dotazů: Magdalena Kořenská, magdalena.korenska@nzm.cz
Program si rezervujte přes online formulář níže.