Termín konání: 12.04.2025 | 11:30–16:00
  • Lektoři: členové Staré gardy AKC ČR
  • Cena: 100 Kč/osoba
  • Kapacita: 12 osob
  • Doba trvání: cca 60 minut
Budeme připravovat:
  • Předkrm: Šťovík se smetánkou, zastřené vejce
  • Hlavní chod: Krokety s kopřivami, kuřecí steak na bylinkách a hnědá bylinková omáčka
  • Dezert: Pohankové lívance s mátou s povidly a badyánem
Jak se přihlásit?

Kurz vaření, workshop i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz/workshop nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Termín konání akce

12.04.2025 | 11:30–16:00


Pondělí Zavřeno
Úterý 9:00–17:00
Středa 9:00–17:00
Čtvrtek 9:00–17:00
Pátek 9:00–17:00
Sobota 9:00–17:00
Neděle 9:00–17:00

Zobrazit celou otevírací dobu objektu

Vstupenky lze zakoupit online:
 


Fotoalbum

Bylinkové vaření
Bylinkové vaření
Bylinkové vaření
Bylinkové vaření
Bylinkové vaření
Bylinkové vaření
Bylinkové vaření

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.