JAK VZNIKÁ JÍDLO – MAGICKÁ PROMĚNA. Jak se surovina proměňuje nejen ve zdroj energie a stavebních látek, ale i smyslový zážitek.

Rostliny i zvířata nám už tisíce let poskytují potravu, ale teprve lidská zkušenost a um vytváří ze surovin jídlo. Správným postupem se surový přírodní produkt proměňuje nejen ve zdroj energie a stavebních látek, ale i smyslový zážitek. Podívejte se jídlům pod pokličku.


 

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. se orientuje především na zlepšení úrovně stravování naší populace a na ozdravění nabídky potravin na našem trhu. Je zaměřen na zdokonalování postupů při zpracování potravin, vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů.

Zpět na seznam stanovišť


Fotoalbum

Partneři

Zajímá vás, co nového se u nás děje?
Přihlaste se k odběru newsletteru.

Vyberte si přesně ten obsah, který vás zajímá. My vám občasně zašleme souhrnné novinky a informace ze světa Národního zemědělského muzea.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.